VAD ÄR RIGA PARKET?

Riga Parket tillverkar miljövänliga högkvalitativa ek- och askgolv samt inredningsprodukter. Vi erbjuder både ekonomiska och individuella lösningar.

Genom att erbjuda kompletta golvinstallationer från tillverkning till läggning, säkerställer Riga Parket hög kvalitet till ett rimligt pris.

Genom att använda gamla tillverkningstraditioner och nya teknologier har vi tillverkat och sålt trägolv i över 15 år.

Vi respekterar våra kunders åsikter och därför är kundernas krav alltid vår största prioritet.

Vi som driver Riga Parket – Aldis Balodis, Mārtiņš Eglītis och Jānis Glezeris – är erfarna yrkesarbetare inom våra områden och genom att erbjuda individuella lösningar som överensstämmer med våra kunders krav, har vi skapat oss en marknadsledande position på den lettiska marknaden.

Aldis Balodis är ansvarig för inköp av råvaror och andra material som används vid tillverkningen. Han jobbar med produkt- och kvalitetsutveckling och engagerar sig i att leda svårare projekt.

Aldis är skogsingenjör (LLUB skogsbruksfakulteten) och har en examen i Master of Business Administration (MBA, Riga Business School). Han har praktiska erfarenheter av träbearbetning både från Lettland och Storbritannien. Det var Aldis som började att producera ädelträgolv och trävaror 1995 och lade grunden till det som idag utgör Riga Parket.

Martins Eglitis arbetar som återförsäljare och övervakar företaget som helhet.

Martins har studerat ekonomi och företagsledning vid Lettlands Universitet. Han har utmärkt sig som framgångsrik säljare och marknadsförare på ett antal multinationella företag.

Janis Glezeris jobbar med enskilda kunder, leder projekt och fastställer kvaliteten på utförda projekt.

Janis har utbildning som möbelsnickare (Rigas hantverksgymnasium). Just nu läser han Master of Business Administration på Rigas internationella högskola, handel och företagsekonomi. Janis har många års erfarenhet av byggledning och ombyggnad.

 


 
SIA Riga Parket 06.07.2016 ir noslēdzis līgumu Nr. SKV-L- 2016/529 par atbalsta saņemšanu
ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu
pasākuma "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana",
ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds